Dit buffet bestaat uit:
Voorgerecht
Bospaddenstoelsoep en Italiaanse tomaten soep
Hoofdgerechten
- Boerenvleessalade luxe gegarneerd met vleeswaren en vers fruit .
- Zalmsalade met vers fruit en gevulde eitjes.
- Carpaccio met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.
- Visplateau met gerookte zalm, paling, haring met uitjes en garnalen met cocktailsaus.
- Gewokte ossenhaas in granverneursaus
- Varkenshaasmedaillons in peper-roomsaus
- Kalkoengebraad in sinaasappelsaus
- Friandersucade in gebonden sjalotjes jus
- Gegrilde mootjes zalm in romige dille saus
- Bistro gebakken krieltjes
- Provençaalse gegrilde rosbief met rozemarijn en thijm
- Spaanse serrano ham met galia meloen
- Verse fruitsalade
- Drietal rauwkosten.
- Verse knapperige broodsoorten
Inclusief borden, servetten, bestek
Minimum aantal 25 personen
Prijs per persoon € 33.95 p.pGratis bezorgen binnen 10 km in de regio .(
bezorgkosten zie algemene voorwaarden) Extra bij te bestellen:
Pudding dessertbuffet
Diverse soorten puddingen, bavarois en vers gesneden fruit € 6,95 p.pDessertbuffet de luxeDiverse soorten puddingen, bavarois, vers fruit, ijs met warme kersen € 8,95 p.p